Drukuj artykuł

Jakość i tradycja

Kefir jak dawniej
Kefir jak dawniej

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Kefir, jak dawniej, zawiera tylko naturalne składniki, tzn. w składzie produktu jest tylko mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdże kefirowe, nie ma w nim konserwantów i ulepszaczy.

more
Śmietana 18% Bieluch
Śmietana 18% Bieluch

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Śmietana Bieluch nie zawiera stabilizatorów ani środków konserwujących. W jej składzie znajdziemy tylko śmietankę i żywe kultury mleczarskie.

more
Kiełbasa piaszczańska
Kiełbasa piaszczańska

Region: małopolskie

Oznaczenia:

Kiełbasa z mięsa wieprzowego, peklowana, wytwarzana według tradycyjnej receptury, dziedziczonej od pokoleń z ojca na syna.

more
Twaróg półtłusty Bieluch
Twaróg półtłusty Bieluch

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Twaróg produkowany bez żadnych dodatków, według nie zmienionej od pokoleń receptury.

more
Kiełbasa biała parzona wielkopolska
Kiełbasa biała parzona wielkopolska
Oznaczenia:

Niepeklowana kiełbasa wieprzowa z wyraźnie wyczuwalną nutą majeranku i lekkim aromatem soli i czosnku.

more
Masło śmietankowe nadbużańskie Bieluch
Masło śmietankowe nadbużańskie Bieluch

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Masło śmietankowe nadbużańskie jest produktem naturalnym, produkowanym jedynie ze śmietanki. Wyróżnia się naturalnym, wspaniałym śmietankowym smakiem i zapachem.

more
Krupnioki śląskie
Krupnioki śląskie
Oznaczenia:

Tradycyjna wędlina podrobowa z dodatkiem kaszy jęczmiennej lub gryczanej, w naturalnej osłonce.

more
Śmietanka kremowa - Jana

Region: wielkopolskie

Oznaczenia:

Śmietanka kremowa nie zawiera żadnych dodatków stabilizujących.

more
Jagnięcina podhalańska
Jagnięcina podhalańska
Oznaczenia:

Mięso jagnięciny podhalańskiej jest delikatne i soczyste o specyficznym smaku i zapachu zbliżonym do zapachu sarniny. Jagnięta żywione są wyłącznie mlekiem matki, owce wypasane na halach lub żywione sianem, sianokiszonką i paszami treściwymi.

more