Jakość i tradycja

Region: lubelskie
Kefir, jak dawniej, zawiera tylko naturalne składniki, tzn. w składzie produktu jest tylko mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdże kefirowe, nie ma w nim konserwantów i ulepszaczy.


Region: lubelskie
Śmietana Bieluch nie zawiera stabilizatorów ani środków konserwujących. W jej składzie znajdziemy tylko śmietankę i żywe kultury mleczarskie.


Region: małopolskie
Kiełbasa z mięsa wieprzowego, peklowana, wytwarzana według tradycyjnej receptury, dziedziczonej od pokoleń z ojca na syna.


Region: lubelskie
Twaróg produkowany bez żadnych dodatków, według nie zmienionej od pokoleń receptury.


Region: lubuskie wielkopolskie
Niepeklowana kiełbasa wieprzowa z wyraźnie wyczuwalną nutą majeranku i lekkim aromatem soli i czosnku.


Region: lubelskie
Masło śmietankowe nadbużańskie jest produktem naturalnym, produkowanym jedynie ze śmietanki. Wyróżnia się naturalnym, wspaniałym śmietankowym smakiem i zapachem.


Region: dolnośląskie opolskie śląskie
Tradycyjna wędlina podrobowa z dodatkiem kaszy jęczmiennej lub gryczanej, w naturalnej osłonce.

Region: wielkopolskie
Śmietanka kremowa nie zawiera żadnych dodatków stabilizujących.


Region: małopolskie śląskie
Mięso jagnięciny podhalańskiej jest delikatne i soczyste o specyficznym smaku i zapachu zbliżonym do zapachu sarniny. Jagnięta żywione są wyłącznie mlekiem matki, owce wypasane na halach lub żywione sianem, sianokiszonką i paszami treściwymi.

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 następna »