wyroby piekarnicze i cukiernicze

Firma prowadzi certyfikowaną, ekologiczną produkcję mąk, otrąb, kaszy i mieszanek do domowego wypieku chleba.


Chleb w gospodarstwie ekologicznym w Zębowie wypiekany jest w rodzinie Nowaków od wielu pokoleń, wyłącznie z mąki żytniej według niezmienianej od lat receptury.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1948 r.
Powstała w 1948 r. Zakres działalności: artykuły spożywcze, piekarnia, młyn gospodarczy, mieszalnia pasz, wytwórnia wód gazowanych, delikatesy, bar.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1945 r.
W spółdzielczej piekarni produkuje się pieczywo metodami tradycyjnymi - na zakwasach, ręczna obróbka, wypiek w piecach węglowych.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1945 r.
Produkcja pieczywa oparta jest na starych i sprawdzonych recepturach pochodzących z lat 50. Wypiek odbywa się metodą tradycyjną w piecu piekarskim opalanym węglem i drewnem.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1945 r.
Spółdzielnia jest producentem wędlin i pieczywa wytwarzanych tradycyjnymi metodami.


Spółdzielnia prowadzi własną piekarnię, wielokrotnie nagradzaną za jakość produkowanego pieczywa opartą na tradycyjny wypieku i starej wypróbowanej recepturze.

« poprzednia 1 2 3 następna »