Drukuj artykuł
Wróć do listy województw Wybierz branżę

podkarpackie

Gminna Spółdzielnia
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" w Dynowie

PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:

1948 r.

 

Powstała w 1948 r. Zakres działalności: artykuły spożywcze, piekarnia, młyn gospodarczy, mieszalnia pasz, wytwórnia wód gazowanych, delikatesy, bar.

 

more
Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa
Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa

PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:

1989 r.

 

Nasze wyroby wędliniarskie powstają w taki sam tradycyjny sposób, jaki wykorzystywany był jeszcze w latach 50. minionego wieku.

 

more
PHU „G.W. Kłaczyńscy”
PHU „G.W. Kłaczyńscy”

 

Wypiekane jest tu naturalne pieczywo żytnie. Specjalność firmy to chleb żytni, żytni razowy i orkiszowy na zakwasie.

 

more
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo –Usługowe „AWB” Alina Becla
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo –Usługowe „AWB” Alina Becla

 

Producent naturalnego suszu owocowego, warzywnego i ziołowego, herbatek owocowych, mieszanek warzywnych w postaci wyrobów konfekcjonowanych.

more
Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego „Taurus
Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego „Taurus" sp. z o.o.

PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:

1989 r.

 

Przedsiębiorstwo specjalizuje się w produkcji wyrobów tradycyjnych z zastosowaniem starych technologii, opartych na recepturach zaczerpniętych z tradycji okolic Pilzna.

 

more
SYS
SYS

PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:

1990 r.

 

Firma zajmuje się uprawą i suszeniem warzyw.

 

more
Zagroda Roztocze
Zagroda Roztocze

 

Obiekt agroturystyczny, restauracja, skansen. W ofercie produkty regionalne...

 

more
Zakład Mięsny SMAK - GÓRNO Sp. z o.o.
Zakład Mięsny SMAK - GÓRNO Sp. z o.o.

 

Firma prowadzi ubój trzody chlewnej, rozbiór półtusz wieprzowych, produkcję wędlin, szynek, wędzonek, wyrobów podrobowych i drobiowych, produkcję wyrobów regionalnych.

 

more
Zakład Produkcji Z. M. Jasiołka
Zakład Produkcji Z. M. Jasiołka

 

Producent wędlin ekologicznych i tradycyjnych, głównie wysokiej jakości kiełbas suchych, półsuchych, wędzonek dukielskich (boczki, polędwice wieprzowe, szynki, balerony) oraz salcesonu bez żelatyny.

 

more