mazowieckie

PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
2006 r.
Firma rodzinna, istnieje od 2006 r., ale pasieka jest w rodzinie od pięciu pokoleń. Wykorzystuje stare sposoby hodowli, czyli jak najmniej ingerencji w pszczelą rodzinę, oraz z tradycyjnych receptur.


To rodzinna firma zajmująca się pozyskiwaniem i przetwarzaniem miodu pszczelego oraz innych produktów pszczelich, takich jak propolis czy pyłek kwiatowy.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
2005 r.
Firma specjalizuje się w wyrobach regionalnych, ale ma w swojej ofercie także produkty ciastkarskie, cukiernicze i piekarskie.


Firma rodzinna z 80-letnią tradycją, wytwarzająca pieczywo według receptur okresu międzywojennego - lat 20. - 30. ubiegłego wieku.


Prowadzi hodowlę kur zielononóżek kuropatwianych, kapłonów i pulard.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1991 r.
Firma produkuje wyroby z mięs wieprzowych, wołowych, drobiowych, dziczyzny oraz jagnięciny metodami tradycyjnymi, zgodnie z recepturami staropolskimi, regionalnymi oraz własnymi.


PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
2007 r.
Firma wytwarza od 2007 r. koncentrat o nazwie „Staropolska polewka". Staropolska polewka (czernina, jusznik) to nazwa zupy mającej wielowiekową tradycję na ziemiach polskich.

« poprzednia 1 2 następna »