mięso i przetwory
Firma oferuje wędliny z tradycyjnej wędzarni, domowe, ręcznie robione pierogi, krokiety, naleśniki i przetwory prosto ze spiżarni.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1999 r.
Producent tradycyjnych wyrobów: wędlin, pasztetów, kiełbas.
Specjalizują się w produkcji oraz sprzedaży najwyższej jakości produktów wędliniarskich i garmażeryjnych z jak najmniejszą ilością konserwantów i związków chemicznych.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1989 r.
Tajniki wyrabiania wędlin zostały przekazane z ojca na syna, dzięki temu stosowane są tu od lat tradycyjne metody produkcji...
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1948 r.
Spółdzielnia powstała w 1948 r., rozwijając produkcję tradycyjnych wędlin, takich. jak szynka nadwieprzańska, polędwica nadwieprzańska, czy baleron nadwieprzański.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1945 r.
Spółdzielnia prowadzi działalność wielokierunkową, w tym produkcję wyrobów piekarniczo - cukierniczych i wędliniarskich, opartych na tradycyjnych recepturach i metodach wytwarzania.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1945 r.
Istnieje od 1945 r. Jest producentem pieczywa (chleb mieszany pszenno - żytni według tradycyjnej receptury) oraz wędlin.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1989 r.
Nasze wyroby wędliniarskie powstają w taki sam tradycyjny sposób, jaki wykorzystywany był jeszcze w latach 50. minionego wieku.
Firma rozpoczęła działalność od skromnej produkcji w małym zakładzie, w ciągu kilku lat zwiększyła ofertę do ponad 70 produktów: wędliny, wędzonki, wędliny podrobowe, wyroby garmażeryjne, mięso wieprzowe i wołowe.
« poprzednia 1 2 3 następna »