Tradycyjne produkty

/Youtube /Facebook
  • Projekty
    • Edycja 2020/21
    • Edycja 2019
    • Edycja 2018
  • Aktualności
  • Dobre Produkty
  • Europejskie Systemy Jakości
  • Krajowe Systemy Jakości
  • Galeria
  • Przepisy
Drukuj artykuł
housesepator Krajowe Systemy Jakościsepator Jak wytwarzać zgodnie z przepisami ?sepator Spis aktów prawnychbread_active_right

Spis aktów prawnych

spis aktów prawnych PDFy

 

  • Certyfikat "Jakość Tradycja"
  • Inne systemy wyróżniania jakości
    • Lista Produktów Tradycyjnych MRiRW
    • Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
    • Europejska Sieć Dziedzictwa Kulinarnego (ESDK)
    • Poznaj Dobrą Żywność
  • Jednostki certyfikujące
  • Jak wytwarzać zgodnie z przepisami ?
    • Rejestrowanie działalności gospodarczej
    • Wymagania weterynaryjne i higieniczno-sanitarne
    • Wymagania weterynaryjne
    • Wymagania higieniczno-sanitarne
    • Derogacje
    • Zobowiązania podatkowe
    • Spis aktów prawnych
  • Pomoc w urzędach marszałkowskich

Pomysłodawcą i organizatorem szkoleń dla Kół Gospodyń Wiejskich jest Fundacja Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej.

Copyright © 2021 Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego. All rights reserved