Rzeźnictwo-Wędliniarstwo dr Maryniak






Województwo:
Rodzaj działalności
Firma posiada własną rzeźnię oraz produkcję mięsnych wyrobów tradycyjnych i regionalnych, w tym wyszukanych wyrobów markowych.
Info o producencie
Należy do nielicznych rzeźniczych firm polskich ze starymi tradycjami rodzinnymi - prowadzi ją już ósme pokolenie rzeźników. Oferuje wyroby tradycyjne i regionalne, w tym wyszukane wyroby markowe, sporządzane w oparciu o staropolskie receptury, na bazie tylko polskich surowców i dodatków naturalnych. Ceny produktów dostosowane są do różnej zamożności i różnych wymagań smakowych klienta. Firma zdobyła w 2008 roku I nagrodę w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów" za serwolatkę.
Opis produktów
Tradycyjne wyroby są sporządzane w oparciu o staropolskie receptury, na bazie tylko polskich surowców i dodatków naturalnych.
Nagradzane wyroby
"Serwolatka" zdobyła w 2008 roku I nagrodę w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów".
Kontakt
ul. Kolejowa 35
60-185 Skórzewo
Tel./faks: 061 814 36 87
Właściciel:
dr n. wet. Hieronim Maryniak (mistrz rzeźnicki, mistrz kuchmistrzowski)
Tel.: 664 866 571
E-mail: jm@wiejskistol.pl; jm@drmaryniak.pl
Zdjęcia

