warmińsko-mazurskie
W browarze tym produkcja piwa odbywa się wyłącznie na naturalnych składnikach i recepturach zaczerpniętych z kilkusetletniej tradycji piwowarstwa na Warmii.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1957 r.
Miody pochodzą z terenów Zielonych Płuc Polski, oraz obszaru Natura 2000, regionu czystego ekologicznie, wolnego od wielkich aglomeracji i ruchliwych szlaków komunikacyjnych, o bogatej roślinności.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1985 r.
Pasieka leży na Warmii, najczystszych terenach Polski, bogatych w różnorodne pożytki pszczele.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1994 r.
Firma założona w 1994 r., produkuje olej rzepakowy tłoczony na zimno.
Powstała w latach 20 ubiegłego stulecia. Wiodącym produktem naszej Spółdzielni są sery dojrzewające typu holenderskiego.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1957 r.
Producent naturalnego miodu pszczelego pochodzącego z własnych pasiek.
PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ OD:
1990 r.
Pomysł na uruchomienie firmy właściciele zaczerpnęli z rodzinnej tradycji pieczenia sękacza.