Drukuj artykuł
Wybierz województwo

Mleko i jego przetwory

Kefir jak dawniej
Kefir jak dawniej

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Kefir, jak dawniej, zawiera tylko naturalne składniki, tzn. w składzie produktu jest tylko mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdże kefirowe, nie ma w nim konserwantów i ulepszaczy.

more
Śmietana 18% Bieluch
Śmietana 18% Bieluch

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Śmietana Bieluch nie zawiera stabilizatorów ani środków konserwujących. W jej składzie znajdziemy tylko śmietankę i żywe kultury mleczarskie.

more
Twaróg półtłusty Bieluch
Twaróg półtłusty Bieluch

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Twaróg produkowany bez żadnych dodatków, według nie zmienionej od pokoleń receptury.

more
Masło śmietankowe nadbużańskie Bieluch
Masło śmietankowe nadbużańskie Bieluch

Region: lubelskie

Oznaczenia:

Masło śmietankowe nadbużańskie jest produktem naturalnym, produkowanym jedynie ze śmietanki. Wyróżnia się naturalnym, wspaniałym śmietankowym smakiem i zapachem.

more
Śmietanka kremowa - Jana

Region: wielkopolskie

Oznaczenia:

Śmietanka kremowa nie zawiera żadnych dodatków stabilizujących.

more
Twaróg Tłusty i Twaróg Półtłusty OSM Garwolin

Region: mazowieckie

Oznaczenia:

Oba produkty posiadają znak "Jakość Tradycja"

more
Ser Twarogowy Naturalny Świętokrzyski
Ser Twarogowy Naturalny Świętokrzyski
Oznaczenia:

Półtłusty ser twarogowy o delikatnej, wilgotnej konsystencji i łagodnym, kremowym smaku.

more
Ser Naturalny Twarogowy Świętokrzyski - Jędrzejów
Ser Naturalny Twarogowy Świętokrzyski - Jędrzejów
Oznaczenia:

Półtłusty ser twarogowy, którego historia sięga 1937 roku.

more
Jędrzejowski twarożek śmietankowy
Jędrzejowski twarożek śmietankowy
Oznaczenia:

Aromatyczny twarożek o lekko kwaśnym, aromatyczny smaku, w postaci od białej do lekko kremowej, łatwej do smarowania pasty.

more